Als voormalig bedrijfsinstructeur/opleidingsontwikkelaar in combinatie met mijn kennis op het gebied van media en design, heb ik deze twee samengevoegd en bied ik hierin cursussen en trainingen aan.

Nooit te oud om te leren

Net een nieuwe iPad/iPod/iPhone aangeschaft of bent u net overgestapt van een PC naar een Mac? Ik kan u de essentiƫle functionaliteiten, verschillen, mogelijkheden, handige tips en trucs uitleggen. Misschien zou u graag zelf foto's willen bewerken met net iets meer dan een huis-tuin-en-keuken bewerkingsprogramma kan, of leren tekenen met een computer. Ik leg het u graag uit. Samen komen we er zeker uit om een cursus op maat voor u het maken.

Logo's cursussen


Ik hanteer zeer concurrerende tarieven vergeleken met grote opleidingsinstituten. De ervaring leert dat vele deelnemers eerst een basiscursus willen volgen om vervolgens, met de opgedane kennis, beter een keuze kunnen maken voor een vervolg. Er zijn legio voorbeelden dat er gauw te veel betaald wordt voor een relatief eenvoudige cursus.

BYOD - Bring Your Own Device

Ik zorg niet voor computers, dat betekent dat u zelf zorgt voor een geschikte computer met benodigde (trial) software, uiteraard kan ik u daar ook in adviseren.